World Cleanup Day 2022

Het resultaat van twee uur afval rapen.

Zoals inmiddels traditie is, heeft het bestuur van stichting Cari ook dit jaar weer deelgenomen aan World Cleanup Day. Op zaterdag 17 september hebben wij de Nieuwe ‘s-Gravelandseweg in Bussum tot en met de Kom van Biegel ontdaan van zwerfafval, blikjes, lege bier- en wijnflessen, pennen, fietsonderdelen en de onderkant van een Picnic bezorgkrat. Het was helaas duidelijk merkbaar dat we langs twee middelbare scholen en één basisschool hebben opgeruimd, want de eet- en drinkverpakkingen voerden de boventoon.

Ook hebben wij dit jaar een doneeractie opgezet via de website van World Cleanup Day waarmee wij tot nu toe 60 euro hebben opgehaald. Doneren kan nog steeds, dus wij hopen nog iets meer op te halen voor het goede doel.

Lees hier meer over World Cleanup Day 2022.