Global Partnership on Marine Litter

Certificaat stichting Cari

Eind november heeft stichting Cari een aanvraag ingediend om onderdeel te worden van de Global Partnership on Marine Litter en begin december kregen wij het heugelijke bericht dat wij toegelaten zijn. De GPML is een verband van diverse organisaties en belangengroepen, die zich erop richt om alle actoren die werken aan de voorkoming en vermindering van afval in zee en microplastics bij elkaar te brengen. Wij als bestuur verheugen ons erop om via de GPML toegang te hebben tot hun wereldwijde kennisplatform, inclusief webinars, evenementen, deskundigen en onderzoeksresultaten, en ook onze kennis en contacten met andere partners te kunnen delen. Op deze manier hopen wij nog beter op de hoogte te zijn van wat er wereldwijd, regionaal en lokaal wordt gedaan om de aanwezigheid van afval in zee tegen te gaan, en daar als stichting Cari onze bijdrage aan te leveren.

Wij hebben inmiddels ons certificaat, dat ons lidmaatschap van de Global Partnership on Marine Litter bevestigt, ontvangen.

Lees hier meer over de Global Partnership on Marine Litter.